Во овој момент, на Македонски - Унгарски Речник има голем број на 29,985 зборови во македонски како 258,995 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го674,594 / изрази , меѓу 3,576 денес.
Тагови: Македонски - Унгарски речник,Македонски, Унгарски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Унгарски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на angolmagyarszotar.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
3.3892 / 0.1131 (18)
Вратете се на почетокот